La Piazza 2:0

Det har tagit tid, det har varit frågor (många varje dag), det har varit en låååång period utav ovisshet men nu börjar vi se ljuset i tunneln.

Utbyggnaden av huset har äntligen börjat. Grunden är färdig gjuten och snart börjar väggar att komma upp. La Piazza kommer att få en helt ny hall, helt ny Bar, Lounge stil, med sköna mjuka möbler och möjlighet att kunna sitta och äta vid vår Bardisk. Där kommer ni även kunna hämta er Take Away.

Vi kommer även att ha ett Chambre Separée som enkelt kan omvandlas till en Lounge när vi har AW.

Tiden för öppning (nu håller vi tummarna) är efter sommar uppehållet, 9 Augusti.

Och….givetvis kommer vi att bygga upp vår fina uteservering igen (ni som inte kommer ihåg hur fin den var kan se bilden nedan). Men till dess får vi vara lite flexibla och ha bord och stolar på trottoaren, lite kontinentalt. Hjälp oss att hålla Piazzan levande till dess och ha tålamod.

BENVENUTI A TUTTI!!!

IMG_2124.JPG