La Piazza 2:0

Det har tagit tid, det har varit frågor (många varje dag), det har varit en låååång period utav ovisshet men nu börjar vi se ljuset i tunneln.

Utbyggnaden av huset har äntligen börjat. Grunden är färdig gjuten och snart börjar väggar att komma upp. La Piazza kommer att få en helt ny hall, helt ny Bar, Lounge stil, med sköna mjuka möbler och möjlighet att kunna sitta och äta vid vår Bardisk. Där kommer ni även kunna hämta er Take Away.

Vi kommer även att ha ett Chambre Separée som enkelt kan omvandlas till en Lounge när vi har AW.

Tiden för öppning (nu håller vi tummarna) är efter sommar uppehållet, 9 Augusti.

Och….givetvis kommer vi att bygga upp vår fina uteservering igen (ni som inte kommer ihåg hur fin den var kan se bilden nedan). Men till dess får vi vara lite flexibla och ha bord och stolar på trottoaren, lite kontinentalt. Hjälp oss att hålla Piazzan levande till dess och ha tålamod.

BENVENUTI A TUTTI!!!

IMG_2124.JPG

GIORNO DI VALENTINO 14 FEBRUARI

Kära Piazzavänner,

så var det dags att fira era nära och kära igen. Vad är väl inte bättre än att äta en Alla Hjärtans Dag middag på La Piazza....?

Dagen till ära serverar vi en Valentinmeny för 425 kr.

Caprese, ugnsbakade tomater med vår fina buffelmozzarella

Saltimbocca alla Romana, utbankad kalvinnanlår, serveras med prosciutto di San Daniele och friterad salvia och gnocchi

Gelato speciale Piazzans egengjorda chokladglass med mini maränger och bär

Givetvis går det bra även att beställa från vår á la carte meny

 

 

_MG_7641.jpg

Tack alla som förgyllde Djursholm By Night

Vilken härlig kväll det blev. Tänk att så många hittade ned till vårt fina Torg  denna kväll. Alla restauranger och butiker hade att göra. Modevisningarna blev lyckade, British Motors med sina fina bilar sken snyggt längs Vendevägen. 

På Piazzan hade Marre fullt upp att laga pasta ute på trottoaren och vår "galna" italienska trubadur underhöll oss alla (och kanske några till....).

Här får ni ett litet axplock från kvällen. 

 

layout_bynight.jpg

La Piazza tar sommarlov

Vi går på sista dagarna innan vi stänger för 3 veckors sommarlov. Under stängning kommer vi att göra ett litet ansiktslyft såsom lite färg på väggar mm.

Vi kommer också att hänga ny konst på väggarna av Pauline Suzor. 

Vill passa på att tacka alla våra trogna gäster för denna säsongen. Alla era glada hejarop, alla era trogna besök, alla glada ansikten. Ni hjälper till att göra Piazzan till vad det är.

Önskar er alla en härlig sommar och varmt välkomna åter den 4 augusti från kl 16.

Vår fotokonst med fotografen Pauline Suzor

Väggarna på La Piazza.....

...pryds av fotokonst från Pauline Suzor. Pauline är en väletablerad modefotograf som också gjort sig känd för sina personliga konstnärliga projekt. Här finner man både sånt som publicerats förr och tidigare helt opublicerade bilder.

Alla tavlor är till salu och kan betalas och tas med direkt om ni önskar.